Vi gör webbdesign, video, foto och text

Det är jag som är Skalin i Skalinformation och jag har ett långt förflutet i mediabranschen. Jag har arbetat i flera olika roller som redaktör, skribent, fotograf och marknadsförare med många tidningar genom åren, både fristående och kundtidningar. Jag har också arbetat med webben sedan Internets barndom.

Jag producerar själv text, foto och video, layout för tryck och webbdesign. Inte så vanligt, men det har stora fördelar och synergier att vara mångsysslare. I grunden handlar det om storytelling, att berätta historier. Att behärska flera olika verktyg gör varje del i processen enklare och effektivare.

Inget uppdrag är för stort

Skalinformation är ett enmansföretag, men med ett stort nätverk skickliga yrkesmänniskor. Media och kommunikation är en frilansbransch. Därför kan jag alltid ordna sådant som jag själv inte klarar, vill göra eller hinner med. Inte sällan behövs fler händer för film- och foto eller skribenter med specialkunskaper eller andra språk än svenska. Inga problem.

Jag arbetar själv främst i Västerbotten numera men är ofta i Täby. Och idag är hela världen inte så stor som den har varit. Det finns medarbetare överallt och det är inte särskilt dyrt eller tidskrävande att förflytta sig idag.

Nöjd-kund-garanti

Vi har nöjd-kund-garanti. Är du inte nöjd behöver du inte betala. Du får det du behöver snabbt och till förutsägbara kostnader.

Täby

Bygdsiljum