Filmen om Bygdsiljum blev en succé på FaceBook

Filmen om Bygdsiljum blev en succé på FaceBook
2018-01-23 Hans Skalin

Så här en vecka efter publicering kan jag konstatera att Filmen om Bygdsiljum närmar sig 8 000 visningar på FaceBook!

Filmen om Bygdsiljum blev något av en viral succé. Uppenbarligen har väldigt många delat vidare och i skrivande stund har den 7 466 visningar. Dessutom är den publicerad på Instagram, där den i en kapad version visats över 100 gånger och på Youtube ytterligare 100 gånger. (Tyvärr har jag inte så många följare på YouTube än och på Instagram anses det nästan som snyltning att dela vidare andras inlägg).

Nu funderar jag på att göra fler filmer. På tur står filmen om Burträsk, Filmen om Robertsfors och Filmen om Skellefteå.

Om du har tips och synpunkter på vad dessa filmer skulle  kunna innehålla eller om du vill diskutera vad jag skulle kunna göra för ditt företag/organisation, så är jag tacksam för en kontakt. Maila mig på hans@skalinformation.com eller ring 070-20 80 250.